fbpx

Ce a făcut un polițist doljean când a găsit un teanc de bani pe scaunul unui autobuz!

Omul potrivit la momentul potrivit s-a ales cu 1300 de lire sterline!

Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Băilești, se afla în timpul serviciului când a găsit o sumă de bani, într-un autobuz din localitate, în urma verificărilor fiind găsită și persoana care pierduse banii. Se pare că este vorba de 1.300 de lire sterline pe care polițistul i-a găsit în timp ce verifica pasagerii dintr-un autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii coronavirusului.

,,În aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm, în care comportamentul responsabil, pentru respectarea recomandărilor medicale, are o importanţă deosebită, polițiștii se afla permanent la datorie pentru a se asigura că sunt respectate reglementările legale, și nu numai. Este cazul colegului nostru, polițist în cadrul Poliției Municipiului Băilești, care aflandu-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a găsit o importantă sumă de bani
pierdută într-un mijloc de transport în comun, în Băilești. Polițiștul se afla în timpul serviciului și desfășura activități de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspandirii virusului Covid 19, împreună cu alți polițisti din cadrul Poliției Municipiului Băilești precum și un jandarm
din cadrul IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani.

În autobuz, polițistul a observat o sumă de bani, despre care atât conducătorul auto cât și pasagerii au declarat că nu au cunoștință despre proveniența sa. Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă.

Bărbatul a fost plăcut surprins să constate că suma de bani pierdută a fost găsită de un polițist și a mulțumit polițiștilor pentru felul în care își fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduți.
Mulțumim și noi colegului nostru pentru faptul că fost omul legii potrivit la locul
potrivit! Spiritul civic, de observație și responsabilitatea de care a dat dovadă, sunt calități care
fac cinste meseriei de polițist!”, a declarat IPJ Dolj.

Campionii la COVID-19: peste 3 100 de persoane nu au purtat mască!

VIDEO: O urmărire ca în filme între un BWM și un Logan s-a încheiat cu un accident grav!

FCU Craiova, gonită și de la Severin!

Știm cine nu va antrena FCU Craiova: lista neagră a lui Mititelu!

Gică Hagi îi laudă perla lui Rotaru: „E cel mai bun din campionatul intern”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0