fbpx
7 C
Craiova
miercuri, aprilie 14, 2021

VIDEO: Polițist pus la punct de un vâlcean: „Tu, fără mască, vii să mă cerţi pe mine?”

- Advertisement -
- Advertisement -

Un poliţist şi un jandarm au oprit maşina de serviciu ca să-i atragă atenţia unui trecător din Râmnicu Vâlcea asupra nepurtării corecte a măştii de protecţie. Civilul a scos telefonul mobil și i-a filmat pe cei doi agenți, pentru că unul dintre aceștia nu purta masca nici măcar pe gură.

VIDEO AICI

Totul s-a întâmplat duminică seara, în Râmnicu Vâlcea. După ce întâlnirea dintre civil și polițiști a fost filmată, bărbatul a postat pe reţelele de socializare conversația lui cu cei ce  l-au oprit pe stradă.

Deci, dumneavoastră îmi spuneţi mie că trebuie să port masca pe nas?”, a întrebat vâlceanul, după care a primit un răspuns prompt: „Da, Da”.

Potrivit IPJ Vâlcea, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Astfel, polițiștii vâlceni au derulat atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 237 de societăți comerciale, 420 mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 5.000 de persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 266 de sancțiuni contravenționale (197 pentru nerespectare măsurii de protecție individuală, 68 de sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și o sancțiune pentru nerespectarea măsurii privind izolarea/carantinarea) valoarea totală a amenzilor fiind de 26.000 de lei.

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,985FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles