fbpx

VIDEO: Polițiști bătuți crunt și lăsați fără pistoale!

Agenții au fost rupți în bătaie! A fost nevoie de intervenția trupei SAS și a Jandarmeriei!

Doi poliţişti din Vâlcea au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost bătuţi de doi bărbați pe care îi urmăreau, în satul Călina. În ajutorul suspecților au sărit și rudele. Oamenii legii au fost lăsaţi fără pistoale şi muniţie.

Potrivit Sindicatul Europol, un echipaj format din 2 agenți de poliție, unul din cadrul PP Ionești iar celălalt de la PP Olanu, au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau 2 persoane de etnie romă, cunoscute cu antecedente penale. După somațiile legale, aceștia polițiștii au executat 12 focuri de armă, fără a fi înregistrate victime. Ulterior, autoutilitara a oprit în fața locuinței acestora, unde împreună cu ceilalți membrii ai familiei i-au agresat cu brutalitate pe cei 2 polițiști, deposedându-i de armamentul și muniția din dotare, respectiv de 2 pistoale și 2 încărcătoare.

Se pare că cei doi polițiști au fost transportaţi de urgenţă la spital. Aceștia au fost diagnosticaţi cu traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă.

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 01:00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni, aflându-se în misiune pe Drumul Național 64,  au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat continuându-și deplasarea. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autoutilitarei, aceștia efectuând 9 focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării conducătorului auto să oprească, lucru pe care acesta  nu l-a făcut. În cele din urmă, autoutilitara a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar în timp ce polițiștii s-au deplasat către autoturism, au fost agresați de către șofer și  alte persoane aflate la fața locului. Imediat în sprijinul polițiștilor a sosit un alt echipaj din cadrul Poliției Municipiul Drăgășani. Cei doi polițiști au fost transportați la o unitate spitalicească în vedere acordări de îngrijiri medicale. Până în momentul de față au fost conduse la  audieri mai multe persoane,  fiind identificați agresorii. In cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani„, se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea.

Doi dintre romii care i-au bătut şi dezarmat pe poliţiştii din Vâlcea au fost prinşi în judeţul Olt și urmează să fie duşi la audieri, scrie reporter24.info.

Sursă video: Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei

În 3 minute poți să vezi și: Declarațiile Vioricăi Dăncilă au deranjat-o pe Ana Birchall: Cumva acum a început, brusc, să-şi amintească?

Fumezi la volan? Ai grijă unde arunci chiștoacele

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
VIDEO: Polițiști bătuți crunt și lăsați fără pistoale!
Article Name
VIDEO: Polițiști bătuți crunt și lăsați fără pistoale!
Description
Agenții au fost rupți în bătaie! A fost nevoie de intervenția trupei SAS și a Jandarmeriei!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0