VIDEO. Fetiță plină de sânge, polițiști baricadați în mașină!

O nouă scenă teribilă zdruncină România.Agenții au fost filmați în timp ce contemplau o fetiță de 14 ani plină de sânge.

„Siguranța și încrederea” este moto-ul Poliției Române. Când trebuie însă să acționeze, agenții rămân invariabil impasibili. S-a întâmplat la Caracal, în cazul Alexandra, s-a repetat la Galați. O fată de 14 ani, cu șiroaie de sânge năvălindu-i pe picioare, nu i-a mișcat de fel pe cei care reprezintă autoritatea statului. Aceștia nu s-au sinchisit să coboare măcar din mașină. Un lucru pozitiv însă: au coborât geamul.

A fost nevoie de intervenția trecătorilor pentru ca polițiștii să acționeze. La insistențele cetățenilor aceștia au sunat într-un târziu la 112. ”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris o femeie pe Facebook.

Potrivit informațiilor medicale, fetița de 14 ani a fost abuzată sexual. Aceasta a fost operată între timp.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele: Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat IPJ Galați, luni dimineață.

În 3 minute poți să citești și: Alo, 112? Faceți-mi legătura la 911!

Surse din anchetă: Gheorghe Dinca ar avea 20 de victime!

112! Vreau să trăiesc! Încă un eșec STS!

Ecaterina Andronescu, demisă de prim-ministrul Viorica Dăncilă

FOTO: Polițiștii din Olt au cerut ajutorul interlopilor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0