-0.3 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Doi polițiști de la Rutieră au fost prinși în timp ce luau mită!

Lăcomia strică omenia! Ce măsuri s-au luat pentru cei doi agenți

Încă o dovadă că lăcomia strică omenia! Poliţiştii judiciari din Argeş i-au prins în flagrant pe doi agenţi rutieri de poliţie atunci când primeau mită. Aceștia au luat suma de 1.800 lei de la mai mulți şoferi pentru a nu le suspenda permisele de conducere, potrivit News.ro.

Șoferii fuseseră opriți în trafic după ce au comis mai multe contravenţii la regimul rutier. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi, sâmbătă, Tibunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 17.12.2021, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul DGA-SJA Argeş şi Serviciul Operaţiii sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au organizat şi realizat acţiunea de prindere în flagrant a agentului şef de poliţie C.M.D. şi a agentului şef principal de poliţie M.E.I., ambii agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş – Secţia nr. 2 Poliţie Piteşti – Compartiment Ordine Public, ambii fiind desemnaţi ca poliţişti rutieri, după ce aceştia, în exercitarea atribuţiilor de serviciu au primit de la doi conducători auto suma de 1.800 lei, câte 900 de fiecare pentru a nu le fi suspendate permisele de conducere ca urmare a săvârşirii unor contravenţii la regimul rutier.

De asemenea, cei doi agenţi de poliţie au primit în data de 16.11.2021 suma de 300 de lei de la un alt conducător auto pentru ca aceştia să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu cu ocazia constatării unor contravenţii la regimul rutier, în prezent fiind efectuate cercetări pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestora. Urmare a acţiunii de prindere în flagrant şi a probatoriului administrat, cei doi au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş în vederea continuării cercetărilor”, arată un comunicat de presă al DGA-SJA Argeş.

Conform sursei citate, „ulterior, la data de 18.12.2021, agenţii de poliţie C.M.D. şi M.E.I. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă”.

Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire, la Rânca! Viscolul îngreunează situația

O profesoara din Piatra Neamt este acuzată că ar fi bătut un elev!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles