Polițiștii, victimele unui scandal. Înjurați și luați la bătaie în secție

Polițiștii din Secția 5 din Craiova au fost solicitați prin 112 cu privire la un scandal între mai multe persoane! Motivul, locul de parcare!

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, din Sadova, au fost agresaţi de 3 persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 51 de ani, din Craiova, care ar fi pătruns fără drept şi în locuinţa lor. Motivul este unul banal. Toată cearta a pornit de la locurile de parcare. Victimele au depus plângere la Secția de Poliție 5 din Craiova. De acolo a inceput întreaga poveste.

“La sediul secţiei de poliţie s-au prezentat şi celelalte trei persoane implicate în altercaţie, care au început să ameninţe persoanele vătămate şi să aducă injurii poliţiştilor care interveniseră. În momentul în care poliţiştii au încercat să imobilizeze persoanele care se manifestau printr-un comportament agresiv, doi dintre aceştia au lovit, în încercarea da a împiedica luarea măsurilor legale, trei poliţişti.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj. S-a  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu, cauza fiind preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

FOTO – IPJ Dolj

Citește și Medicul care l-a salvat pe Busu de la Meteo: ”E o problemă în România”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0