12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Polițistul din Dolj cu nouă infracțiuni la activ!

Un polițist din Dolj a comis nu mai puțin de nouă infracțiuni. Șefii au luat măsuri și l-au demis abia în momentul în care a fost condamnat penal!

Silviu Cătălin Epure, agentul din cadrul Postului de Poliţie doljean Cârna, a fost trimit trimis în judecată, în premieră, în august 2016, într-un dosar în care a fost acuzat că a falsificat declaraţia unui martor, pentru că da, nici declarațiile nu mai sunt ce au fost. În mai 2017, inculpatul a fost condamnat de Judecătoria Segarcea la un an şi opt luni de închisoare cu executare pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi participaţie improprie la uzul de fals. În acest caz, a urmat apelul, iar la sfârşitul săptămânii trecute, Curtea de Apel Craiova a dispus suspendarea executării pedepsei stabilite de Judecătoria Segarcea.

Cel de-al doilea dosar în care este implicat agentul are și cântec!

Potrivit adevarul.ro, Silviu Cătălin Epure făcut un spectacol în fața presei în urma cu 2 ani. Agentul și-a descărcat problemele de la serviciu în fața ziariștilor. Bărbatul susținea la acea vreme că este o victimă a superiorilor săi. Polițistul își acuza șefii că l-au terorizat, că îl amenință și agresează doar pentru că vor să protejeze câțiva infractori pe care el îi cerceta în două dosare penale.

Între timp, agentul Epure a fost trimis în judecată pentru ultraj, purtare abuzivă, influenţarea declaraţiilor, abuz în serviciu, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Segarcea, instanţă care, în martie 2016, l-a condamnat pe Epure la 4 ani de închisoare cu executare. Sentinţa în ce de-al doilea dosar nu este definitivă.

După hotărârea definitivă a Curţii de Apel Craiova, din primul dosar, conducerea IPJ Dolj a decis ca agentul Silviu Cătălin Epure să fie dat afară din Poliție.

Sursă foto: adevarul.ro
Citește și: FOTO! Cojoace tradiționale de Bihor marca Dior! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles