Polițistul împușcat în cap de propria iubită, în comă la Craiova!

Polițistul împușcat în cap este în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce propria iubită a tras în el!

În această dimineață, polițistul, Bogdan Dumitrescu, angajat în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, se afla internat în Clinica de Terapie Intensivă.

Nenorocirea s-a petrecut noaptea trecută. Potrivit conducerii IPJ Olt, totul ar fi fost un accident. Omul legii ar fi fost rănit, de fapt, de iubita sa, în timp ce aceasta se juca cu pistolul lui. De altfel, și ea a ajuns la spital împușcată la mâna stângă.

 

Politistul impuscat in cap se află în comă profundă!

„Are o plagă împușcată, la nivelul capului, pe partea stângă. La examenul tomografic efectuat, toată zona emisferului cerebral stâng este aproape distrusă, cu leziuni hemoragice severe aproape de trunchiul cerebral. La această oră, pacientul este intubat, este în comă profundă, fără să fie sedat. Starea este extrem de gravă, momentan nu putem spune dacă va putea supraviețui”, a afirmat Bogdan Fănuță, directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, imediat după incident, o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și: Cursuri de calificare gratuite organizate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *