-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Pompierii craioveni au greșit adresa: „Mă, nu aici arde”

Salvatorii din Craiova au încurcat spitalele! Unde au ajuns 3 echipaje în timp ce pacienții de la psihiatrie fugeau de flăcări și medicii își rupeau picioarele!

Ieri seară, un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. 18 pacienți și 5 cadre medicale s-au autoevacuat. Trei dintre medici au fost nevoiți să sară pe geam pentru a-și salva viețile. Ei s-au ales cu fracturi la membrele inferioare.

La fața locului, pompierii au intervenit cu 10 autospeciale pentru a stinge focul. Se pare că nu toate au ajuns în locul potrivit. Trei dintre acestea au mers în curtea Spitalului de Pediatrie în loc să ajungă la Spitalul de Psihiatrie. Salvatorii au fost atenționați de oamenii din jurul locației că au greșit adresa.

„Măăă, nu aici arde, la Psihiatrie duceţi-vă… Uite-i, domne, ce fac? Greşiră adresa…” le-au spus oamenii pompierilor care ajunseseră în locul nepotrivit, conform adevarul.ro .

Reprezentanții ISU Dolj afirmă că acest incident nu a afectat intervenția de oprire a flăcărilor.

„Echipajele de salvare au fost direcţionate către spitalul de la Parc, nu li s-a spus că trebuie să meargă la Psihiatrie, au crezut că este vorba de Spitalul de Pediatrie. Acest lucru nu a afectat cu nimic intervenţia. Aceste echipaje au fost trimise pentru a sprijini intervenţia pompierilor care ajunseseră deja la faţa locului. Au şi fost retrase destul de repede pentru că, din fericire, nu am avut de-a face cu un incendiu de proporţii.”, a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj potrivit advarul.ro .
În 3 minute poți să vezi și:

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles