fbpx

Iese ALDE de la guvernare? Ponta: „Am progresat mult în acest sens!”

Alianța Alde – Pro Romania poate dinamita guvernarea. Cum au reacționat ceilalți actori politici.

Ponta a lăsat să se înțeleagă cu partidul lui Tăriceanu va pleca de la guvernare: Pe 22 Iulie am spus “daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa discutam un proiect politic comun” ! Azi am progresat foarte mult in acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat si progresat! Cand mai multi oameni se aseaza la masa cu intentii bune – sunt sanse mai mari de succes! Este o nevoie uriasa de schimbare a modului de guvernare a tarii / un “RESET” total al administratiei publice si al directiei economice! Trebuie sa gasim solutii si oameni capabili sa le aplice!”

Fostul președinte Traian Băsescu preconizează dispariția celor două partide o dată cu alianța: „As spune ca incurcate sunt caile Domnului. De fapt discutam despre ramasite, resturi din PSD si PNL care, daca luam de bun comunicatul dlui Tariceanu, formeaza mini-USL-ul. E un mini-USL pentru partidele astea sunt formate din scursuri din cele doua partide. Nu vor fi deloc a treia forta politica, cred ca aceasta colaborarae ii va ingropa si pe unii si pe altii, pentru ca dl Tariceanu este specialist in ingriopaciuni. Asa cum a ingropat PNL asa va ingropa si noua miscare politica”, a zis Băsescu la Digi24.

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui, a crezut că e vorba despre o știre falsă: „Media romaneasca e plina de noutati care nu tin mai mult de 5 secunde. Oricum, Tariceanu nu e obligat sa ne anunte. PSD isi va exprima un punct de vedere. Nu e cazul sa exageram, pot fi numeroase incercari sa se faca a 3-a, a 4-a, a 5-a, a 6-a, a 7-a forta politica si ma intreb in beneficiul cui sunt facute”.

În 3 minute poți să citești și: Alianță Alde – Pro Romania! Puterea și opoziția își dau mâna!

Anchetatorii sparg gropile betonate! ”Miroase a cadavru. E ca într-o morgă!”

 Gheorghe Dincă: „Hai că v-am plimbat destul…”

Actualul șef al Poliției Caracal, mai slab pregătit decât Mirea

Nu a fost viol! Cum a ajuns fata de 14 ani plină de sânge!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0