fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

Pontonul lui Turcan s-a dărâmat, a venit apa și l-a luat!

„Dimineață, primesc o poză cu pontonul la fel de scufundat ca guvernarea lui Cîțu”

Pontonul la care Raluca Turcan a tăiat panglica alături de alte șase persoane, printre care președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, prefectul județului, Nicolae Topoleanu, sau primarul localității Mahmudia, în urmă cu trei săptămâni este aproape scufundat. În fotografiile publicate pe rețelele de socializare se observă că pontonul se află pe jumătate în apele Dunării. Acesta era folosit drept centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din țară și se afla ancorat în dreptul comunei Mahmudia.

„Acum mai puțin de o lună, Raluca Turcan se lăuda pe Facebook cu o tăiere de panglică la înghesuială; lansa un centru pentru copiii cu dizabilități plasat pe un ponton. Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării. Dimineață, primesc o poză cu pontonul la fel de scufundat ca guvernarea lui Cîțu. Până când cineva va investiga cum s-a ajuns aici și care este implicarea Consiliului Județean Tulcea, trebuie întrebată #echipacastigatoare ce-i cu potemkinada asta care ține trei săptămâni. Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului”, scrie Dorelian Bellu.

Pontonul era un proiect în premieră, în țară, și trebuia să asigure îngrijirea mai multor copii cu dizabilități din țară, fiind realizat de Fundația SERA ROMÂNIA și PENNY România. Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Mahmudia au declarat că acesta este doar „puțin bandat” și nicidecum scufundat: „El nu este scufundat. Unde a fost ancorat în zona respectivă apele Dunării erau crescute. În momentul în care s-au tras apele el s-a bandat puțin, dar nu s-a răsturnat sau a luat apă. Domnul primar a vorbit acum la Consiliul Județean să vină o navă specializată să îl poată îndrepta. Nu are nicio problemă”, a declarat secretarul comunei Mahmudia, potrivit g4media.ro.

Șapte oameni, în frunte cu Ministrul Raluca Turcan, au tăiat o panglică la inaugurarea, în urmă cu trei săptămâni, a unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării.

„Centrul mobil inovator, care în următorul an va asigura servicii de recuperare pentru aproximativ 100 de copii din Delta Dunării, este rezultatul parteneriatului dintre Fundația SERA ROMÂNIA și PENNY Romania, compania care a finanțat achiziția vasului plutitor. Centrul itinerant este instalat pe un ponton plutitor, echipat cu aparatură medicală modernă și va circula în Deltă și în localitățile riverane Dunării pentru a asigura perioade de terapie frecvente și predictibile pentru copiii cu posibilități reduse de transport”, se arăta în comunicatul transmis la inaugurare de Consiliul Județean Tulcea.

sursă foto: Radio Delta

Groparii nu mai fac față! Primăria a închiriat un excavator!

Coadă de dricuri la morga spitalului din Craiova!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles