fbpx

Florin, puștiul de 16 ani, dat dispărut!

Și tu le poți da o mână de ajutor oamenilor legii pentru a-l găsi pe tânărul oltean!

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în cursul zilei de ieri, minorul  Popescu Constantin-Florin, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu,  a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit. Nu este prima dată când oamenii legii sunt înștiințați de plecarea puștiului. Acesta a mai părăsit domiciliul de două ori în 2019: în luna octombire, dar și în luna august.

De fiecare dată, o nouă fotografie cu tânărul era lansată pe internet. Semnul de pe obrazul stâng îndepărtează orice fel de incertitudine dată de vârsta la care sunt făcute pozele.

Potrivit IPJ Gorj, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului, persoana fiind pusă în urmărire. În continuare se desfăşoară activităţi specifice pentru depistarea minorului, acesta fiind cunoscut cu plecări repetate.

Semnalmente: înălţime  1,65-1,70 m, greutate 60 kg, păr şaten, tuns scurt cu freză pe partea dreaptă, ochi căprui, ten deschis și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

În momentul plecării tânărul era îmbrăcat într-o pereche de trening de culoare negru cu dungă de culoare alb pe margine, un hanorac cu glugă de culoare negru cu dungă de culoare alb pe margine, un tricou alb,iar în picioare purta o pereche de pantofi sport tip Adidas de culoare alb cu negru.

Persoanele care pot da informaţii pentru identificarea minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, este mesajul polițiștilor gorjeni.

În 3minute citești și: Primul caz de coronavirus din țară, confirmat în Oltenia!

 Prognoza meteo: Un ciclon loveşte România

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Florin, puștiul de 16 ani, a fost dat dispărut!
Article Name
Florin, puștiul de 16 ani, a fost dat dispărut!
Description
Și tu le poți da o mână de ajutor oamenilor legii pentru a-l găsi pe tânărul oltean!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0