-3.9 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Porc taiat într-un apartament din Brașov!

Țipetele animalului au fost atât de puternice încât vecinii au sunat la 112!

Porc taiat în apartament! De necrezut la prima vedere, însă totul s-a întâmplat în Brașov. Un bărbat a ținut să păstreze tradiția de Crăciun și a tăia porcul la el în apartament pentru că afară era foarte frig. Vecinii îngrijorați au crezut că în casă are loc o crimă și au sunat de urgență la 112.

Zgomotele făcute de porc, care veneau din locuință, și sângele de pe mâinile bărbatului, atunci când a deschis ușa, i-au alertat pe vecini, astfel că aceștia au apelat 112, spunându-le polițiștilor că a avut loc o crimă în apartamentul individului.

Echipajul de poliție s-a prezentat de urgență la fața locului și au sesizat că nu a avut loc nicio crimă în casa bărbatului. Există mai multe reguli care trebuie respectate când vine vorba despre tăierea porcului, așa că bărbatul s-a ales cu o amendă de Sărbători, potrivit G4Media.

Reguli de care trebuie să se țină cont la tăierea porcului
– Înainte de toate, porcul trebuie să fie consultat de un medic veterinar. Acesta va stabili dacă animalul este sau nu sănătos.
– Sacrificarea porcului se face doar prin asomare.
– Carnea ar trebui analizată pentru că poate da trichineloză, o bacterie extrem de periculoasă, recomandă Direcția Sanitar Veterinară.

Dacă porcul este bolnav, prin vânzarea necontrolată riscați să îmbolnăviți alți oameni sau animale. În plus, răspândirea bolilor la animale sau om se pedepseşte cu amenzi de până la 40.000 de lei, conform Observatornews.

Primarul fugar din Arges a fost găsit! Prin ce peripeții a trecut acesta

Cârțu nu e sigur că vrea să se retragă: „Mai vedem ce se întâmplă”

Cine sunt cei 12 faimoși de la Survivor România 2022!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles