fbpx

Au nevoie de ajutor pentru repatrierea fiului lor, mort în Portugalia!

O familie din Filiași are nevoie de ajutor pentru repatrierea fiului lor, mort în Portugalia!

Cristi Bildea avea 35 de ani. Bărbatul a fost răpus de o boală în Portugalia, țara unde plecase la muncă. Familia rămasă acasă, în Filiași, vrea să aducă trupul neînsuflețit al lui Cristi pentru a se ocupa de înmormântare, însă s-au lovit de o problemă, banii. Rudele bărbatului nu au suficiente fonduri pentru al aduce în țară.

Potrivit ziaruldecraiova.ro, costul repatrierii este de 4000 de euro, din care familia a reușit până acum să strângă jumătate, cu ajutorul prietenilor, apropiaților și a celor care au vrut să ajute. Mai au nevoie de încă 2000 de euro pentru a întregi suma necesară repatrierii.

Primăria Orașului Filiași ajută și ea cu ce poate!

„Am văzut pe internet despre această nenorocire. Nu cunosc familia tânărului, dar o să vedem ce putem face să-l ajutăm, nu o să-l lăsăm acolo, asta e cert. Am trimis pe cineva din Primărie la această familie să vedem care este situația. Membrii familiei trebuie să facă o cerere prin care să își asume că aduc trupul tânărului acasă, ca noi să putem băga în Consiliu, proiect de hotărâre.”, a declarat Gheorghe Ilie Costelus, primarul orașului Filiași.

Iată contul în care puteți face donații!

Citește și: Polițistul din Dolj cu nouă infracțiuni la activ!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0