21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Poștașu, sancționat dur după FCU – Rapid!

Cât va fi suspendat fanul oltean, după altercația cu Săpunaru, care a scăpat!

La două săptămâni după scandalul din vestiarul celor de la FCU, au venit și sentințele. Ovidiu Todoran, poreclit Poștașu’, unul dintre foștii lideri de galerie ai celor de la FCU Craiova, a primit o interdicție de 1 an în pe stadioane, după scandalul cu Cristi Săpunaru de la finalul meciului cu Rapid.

Nu același lucru s-a întâmplat în cazul jucătorului de la Rapid. Decizia l-a nemulțumit pe Ovidiu Todoran, care acuză că Jandarmeria nu l-a sancționat și pe Cristi Săpunaru.

„Este adevărat. Am primit hârtia de la Jandarmerie și sunt șocat. M-am ales cu o interdicție de un an pe stadioane, deoarece mi s-a adus la cunoștință că am aruncat cu scuipat către jucătorii Rapidului. Da, ați auzit bine. Mi se spune că am aruncat cu scuipat. Așa scrie pe hârtie. 

Recunosc că am scuipat și nu trebuie nicio probă video, dar am făcut asta după ce am fost scuipat de către Săpunaru. Pe imagini se vede cum scuipă Săpunaru, dar și un alt jucător de la Rapid. Ei nu primesc sancțiuni? Domnilor jandarmi, dar la Severin nu luați nicio măsură după ceea ce s-a întâmplat acolo la partida dintre CSU și Farul? Se spune că băiatul șefului Jandarmeriei Craiova este angajat la CSU. Așa mi s-a transmis. Se spune că acest băiat e magazioner la CSU, iar el este cel care a vrut să fure de pe gard un banner de la Farul și este cel care pe poze se vede cum dă cu piciorul într-un fan de la Farul”, a declarat Poștașu, potrivit prosport.ro.

Poștașu’ a derapat și în trecut!

Ovidiu Todoran este un vechi ultras al Universității Craiova. A fost mediatizat prima dată după un derapaj violent comis pe 21 noiembrie 2004, într-un meci contra lui Dinamo. 

A pătruns pe teren și a aruncat un fular în direcția lui Claudiu Niculescu, fiind ulterior doborât de Adrian Mihalcea. Poștașu’ a rămas în anturajul formației finanțate de Adrian Mititelu, suporter fidel al celor de la FCU Craiova.

Cazul de la Tg. Jiu urmează se să judece și la Comisia de Disciplină a FRF, pe 28 septembrie cei doi sunt chemați la audieri.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles