fbpx

Ajută-l pe Devis Mangia! Care sunt posturile deficitare la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova este sigură că va prinde play-off-ul. Dacă se dorește mai mult în mod categoric trebuie întăriri!

 

Universitatea Craiova, cu Devis Mangia la cârmă, trece prin cea mai bună perioadă de la revenirea în prima ligă. Echipa olteană este pe locul al treilea al clasamentului, decisă mai mult decât oricând să se bată pentru titlu în Liga 1 Betano.

 

De la un sezon la altul se remarcă o creștere nu atât ca joc, pentru că partitura gândită și interpretată de Craiova lui Mulțescu va rămâne de pus în ramă, cât în privința rezultatelor. De la an la an, alb-albaștrii urcă în clasament, fapt care poate fi ușor demonstrat cu date, și nu vom insista.

 

Tu faci schimbările care vor aduce titlul la Universitatea Craiova!

 

În actuala stagiune, echipa standard pe care s-a bazat Devis Mangia a arătat astfel: Calancea – Datkovic, Kelic, Tiago – Martic, Screciu, Mateiu, Bancu – Băluță, Mitriță, Gustavo. Categoric pentru a ataca un obiectiv mai înalt în play-off lotul trebuie să fie întărit.

 

În opinia ta, care sunt punctele nevralgice din primul 11 al Universității Craiova. Dacă ai fi Devis Mangia ce jucători le-ai cere patronilor pentru a te bate cu șanse reale la titlul de campioană a României, râvnit de olteni de mai bine de 26 de ani.

sursa foto: facebook ucv1948.ro


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0