19.7 C
Craiova
sâmbătă, octombrie 1, 2022

Povestea lui Robert, olteanul rămas într-un scaun cu rotile, în urma unui vaccin

„Am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant, iar ca mine și alți copii au avut probleme la acea vreme”

Robert Gavrilescu este un bărbat talentat din județul Gorj. Acesta depinde de un scaun cu rotile încă din copilărie, după ce a făcut un vaccin antipoliomelită.Totuși, acesta îi încurajează pe oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului, iar Platforma oficială vaccinare anti COVID-19 a publicat povestea lui.

Robert a creat chiar și un grup de Facebook, în care a susținut campania de vaccinare împotriva COVID-19, încă de la începutul acesteia.

Eu după vaccinul antipolio din anul 1977 am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant, iar ca mine și alți copii au avut probleme la acea vreme. Dar cu toate acestea, acel vaccin a eradicat poliomielita… Eu ce pot sa mai fac? Un singur lucru mă face fericit după această tragedie personală: poate și cu ajutorul meu (că am pățit-o și ca mine, milioane de copii pe planetă) acel vaccin a fost îmbunătățit și azi se face fără probleme. Azi m-am (expus) din nou acestui vaccin împotriva COVID-19 (inclusiv doza 3 – Pfizer) pentru ca mai apoi copilul meu, nepoții și strănepoții mei să-l facă peste ani fără probleme! Iar daca voi muri mâine, nu-mi pare rău pentru că știu că mi-am făcut treaba pe planetă, acela de a face o casă, un copil și am sădit un pom ! P.S. Și m- am oferit cobai la două vaccinuri, gratis . Prima dată obligat de regimul comunist iar acum cu bună știință și fără remunerație de mici, bere sau vouchere, ci doar din convingere și încredere în știință și în medici. Vă doresc sănătate! Să nu uităm că strămoșii noștri s-au sacrificat pentru ca noi azi să fim aici. La revoluția din 89 ‘ au murit oameni ca noi azi să avem dreptul la opinie! Toate generațiile trecute au făcut sacrificii pentru generațiile viitoare. Hai să fim mai buni și mai puternici!”, povestește Robert Gavrilescu.

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,226FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles