fbpx

Primăvara începe cu „Poveștile clipei”!

„Povestile clipei sunt mănunchi de lumină la umbra sufletelor rătăcite. Poveștile clipei sunt iubiri așteptate și fericiri amânate. Poveștile clipei își caută sensurile în șoaptele zilei de ieri”

Primăvara a început, iar volumul „Povestile clipei” a fost lansat în prezența autorilor Dan Păsărin și Davian Vlad. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Caravanei GAUDEAMUS Radio România de la Craiova.

Lângă cei doi autori au fost lect. univ. dr. Xenia Negrea, Facultatea de Litere – Universitatea din Craiova, Mircea Anghel – A.FIAP, lect. univ. dr. Mihae Ene, Facultatea de Litere – Universitatea din Craiova și Andrei Bran, creator digital.

Până la urmă, așa cum ne spun cei doi, clipele acestea nu sunt doar niște străfulgerări. Nu sunt efemeritatea prin excelență. Sunt pline de povești. În fiecare clipă este scris viitorul nostru. Numai niște jurnaliști ar fi putut să vadă lucrul acesta. Se spune că jurnalismul este istoria clipei. Într-un mod foarte frumos, foarte plin de sens, foarte frumos scris, cei doi ne amintesc toate aceste lucruri prin imagine, dar și prin cuvânt”, a spus Xenia Negrea.

Au fost momente care au oprit răsuflarea asistenței pentru o clipă, au fost momente ce, fără dubiu, vor putea fi povestite. Actrița Petronela Zurba, de la Teatrul Național Craiova, a susținut un minirecital, apoi Cătălin Glăvan a lansat piesa „Povestea nimănui” inspirată din volumul „Povestile clipei”.

Surpriza evenimentului a fost apariția trupei Angels, primul grup pop-opera din Oltenia. Cei trei au ținut să le fie alături prietenilor lor, Dan Păsărin și Davian Vlad.

După ce momentul muzical a luat sfârșit, cei doi autori au luat cuvântul.

Vă mulțumim pentru că ați venit într-un număr atât de mare. Suntem emoționați aproape până la lacrimi pentru ceea ce se întâmplă aici. Le mulțumim celor care au vorbit atât între paginile cărții, cât și aici, în fața dumneavoastră”, a spus Davian Vlad.

Încheierea i-a aparținut lui Dan Păsărin, care i-a îndemnat pe toți cei prezenți să meargă dincolo de imagini, pentru că viața are și alte valențe: „Mergeți dincolo de imagini, pentru că viața are și alte valențe. Noi am încercat să le  surprindem într-o clipă, într-o carte”.

După toate acestea, autorii volumului „Poveștile clipei” au fost asaltați de cititori, prieteni sau colegi. Fiecare voia o poză, un autograf, o amintire care, cu siguranță, va sta la baza unei povești, la baza unei clipe.

În 3 minute poți să citești și: Într-o zi, a fost pentru ultima dată!

Căutătorii de perfect și pierderea valorilor

Fotbalul din curtea școlii, dat dispărut!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0