10.3 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Unul dintre preferații lui Pițurcă și-a reziliat, din nou, contractul!

Victor Pițurcă a avut mare încredere în calitățile jucătorului, dar oltenii nu au mai avut prea multă răbdare cu el după plecarea antrenorului!

Craiova a reușit, ușor, ușor, să scape de toți jucătorii pe care Victor Pițurcă i-a vrut în Bănie: Zakaric, Cosic, Mățel, ba chiar a renunțat și la tânărul Luis Nițu, jucător crescut de club, dar debutat de fostul selecționer.

Fundaşul sârb Uros Cosic (28 de ani)  a plecat de la Craiova în urmă cu două luni și s-a înțeles cu o altă formație: Shakhtar Soligorsk. Fundașul transformat în mijlocaș de Pițurcă nu a reușit să stea prea mult nici în campionatul din Belarus. Potrivit telekomsport.ro, acesta și-a reziliat contractul fără să debuteze măcar la Soligorsk.

Uros Cosic a evoluat pentru U Craiova în sezonul 2019-2020, timp în care a acumulat 20 de partide, a reuşit un gol şi a pasat decisiv la alte două goluri. Sârbul rămâne în amintirea multor suporteri craioveni ca „jucătorul ce a gafat în meciul decisiv cu CFR, pentru câștigarea titlului”. Când a ajuns în Bănie, pentru Cosic a contat și faptul că Pițurcă era numit antrenor.

Sunt bucuros că am ajuns aici, ştiu că este un club important şi vreau să ne îndeplinim obiectivele. A fost un argument în plus venirea lui Victor Piţurcă, fiindcă am auzit lucruri foarte bune despre dânsul”. Fundașul sârb va juca în Bănie cu numărul 15”. a spus fotbalistul la prezentare.

foto: prosport.ro

Mihai Costea se întoarce: „O să semnez cât de curând”

„Au jucat în spiritul sărbătorii, adică de groază”

Notele alb-albaștrilor după Hermannstadt – Craiova!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles