fbpx
11.2 C
Craiova
vineri, februarie 26, 2021

Pregătire gratuită pentru toți elevii care susțin Bacalaureatul anul acesta!

Profesorii universitari susțin educația: Când vor începe cursurile și cum se fac înscrierile

- Advertisement -
- Advertisement -

Universitatea de Vest din Timișoara anunță cursuri de pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021, într-un comunicat, potrivit Edupedu.ro. Programul se desfășoară pe Google Meet și se pot înscrie elevii din toată țara. Cursurile au loc în perioada 16 ianuarie – 12 iunie 2021, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal.

Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat.

  • Între orele 9:00 – 10:30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română,
  • Între orele 10:45 – 12:15 se vor desfășura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie și matematică,
  • Iar începând de la ora 12:30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe de la Bacalaureat (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

Pentru fiecare disciplină se va crea un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Înscrierea pentru participarea la activitățile didactice de pregătire pentru examenul de Bacalaureat se poate realizat prin intermediul unui Formular care poate fi accesat aici. În formular elevii trebuie să completeze numele, prenumele, adresa de email, școala la care învață, profilul, județul din care sunt și specializarea. Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

„Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Vă așteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară,” a spus Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea. Parteneri UVT pentru aceste activități: Consiliul Național al Elevilor, Consiliul Județean al Elevilor Timiș.

Programul modulelor de pregătire pentru examenul de bacalaureat, pentru fiecare disciplină, poate fi accesat aici:

Limba și literatura română
Matematică
Istorie
Biologie
Chimie
Economie
Filosofie
Fizică
Geografie
Informatică
Logică, argumentare și comunicare
Psihologie
Sociologie

Șoferul unui primar din Oltenia, cercetat după ce și-ar fi agresat sexual colega cu 5 ani mai tânără!

Lista scurtă pentru Papi: Craiova pregătește transferurile iernii!

Ce faci când te îndrăgostești de o prostituată: Îi pârăști clienții la neveste!

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,593FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles