18.1 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Preot, prins beat la volan! Acesta a scăpat copilul în cristelniță la un botez

Slujitorul Domnului se confruntă cu mari probleme! Vinul bisericesc i-a pus capac

Preotul L.M. a primit un an de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins beat la volan. Acesta a mai avut probleme cu alcoolul și în trecut, când polițiștii l-au depistat băut, după ce scăpase copilul în cristelniță la un botez.

Sentința Judecătoriei Medgidia de pe 26 iulie nu este definitivă, relatează cotidianul Replica. Preotul a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autoturism, pe breteaua de acces de la A2, km 160, sens către Constanţa având o alcoolemie de 1,37‰ în sânge.

Preotul a scăpat copilul în cristelniță

Cu doar câteva zile înainte de incident, în timp ce oficia un botez, preotul a scăpat copilul în cristelniță. Dar, din fericire, bebelușul nu a pățit nimic. În acel caz, procurorii au dat soluția de clasare, pentru că s-a stabilit că din punct de vedere medico-legal, nu au fost regăsite elemente medicale obiective care să susţină punerea în primejdie a vieţii copilului şi nici alte urmări.

Ce părere a avut Arhiepiscopia Tomisului

Conform Arhiepiscopiei Tomisului, din punct de vedere disciplinar preotul a încălcat regulile canonice. Instanța a constatat că elementul material rezultă din probele administrate pe parcursul procesului penal. Infracțiunea incriminată fiind de pericol, urmarea imediată a faptei săvârșite de către inculpat constă în punerea în pericol a siguranței traficului rutier, au stabilit magistrații.

Foto: Replica

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles