fbpx

Oltenii au stabilit prețul lui Koljic: „Sumele vehiculate sunt derizorii!”

Universitatea Craiova și-a propus ca prin vânzarea lui Elvir Koljic să bată orice record în Liga 1.

După lovitura financiară dată cu Alexandru Mitriță, oltenii pregătesc să scoată la export un nou produs de lux: Elvir Koljic. Într-o intervenție la DigiSport, Marcel Popescu a lăsat să se înțeleagă că Noul Dzeko nu va părăsi Bănia decât în situața unei oferte mai consistente decât în cazul transferului Piticului Atomic.

Koljic, de la 12 milioane în sus!

Președintele Craiovei a confirmat evidența pe care 3minute.net v-a prezentat-o în premieră în această după-amiază, precizând că atacantul bosniac nu poate fi vândut în această iarnă:  ”Și dacă am vrea să plece Koljic, el nu mai poate juca în acest sezon la o treia echipă. Sumele care au fost vehiculate sunt derizorii. El dacă pleacă, trebuie să bată recordul lui Mitriță.Nu mai pleacă nimeni acum. La vară, după calificările din Europa, Mateiu și Bancu au prioritate pentru transferuri, să meargă la mai bine. Dacă vin oferte de 12, 15, 18 milioane de euro e imposibil să te împotrivești la plecarea lui Koljic”.

Atacantul bosniac a prestat în acest sezon pentru Krupa și Craiova. În 20 de meciuri jucate pentru cele două echipe a dat 18 goluri. La Craiova a ratat nonșalant și două penalty-uri.

sursa foto: telekomsport

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0