Universitatea Craiova și-a prezentat noile achiziții!

Universitatea Craiova este în prim planul fotbalului românesc, iar oamenii au așteptări mari de la trupa lui Mangia! Oltenii și-au prezentat noii jucători cu care vor să domine Liga 1!

Universitatea Craiova și-a prezentat oficial noii fotbaliști. Alexandru Cicâldău și Mirko Pigliacelli sunt jucătorii aduși până acum de olteni, dar oficialii clubului au anunțat că o să mai fie cel puțin două mutări.

Alexandru Cicâldău a debutat în Liga I în primăvara anului 2016, iar în sezonul trecut a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din trupa lui Hagi. Mijlocașul are deja un trofeu important în palmares, mai exact titlul câștigat cu FC Viitorul în 2017. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu este străin nici de echipa națională. Cosmin Contra l-a convocat la ultimele acțiuni ale tricolorilor.

Mirko Pigliacelli, portarul în vârstă de 24 de ani, care are în palmares un campionat și o Cupă în întrecerile de tineret din Italia încasat 51 de goluri în 30 de apariții în tricoul lui Pro Vercelli sezonul trecut. Gruparea italiana a picat in C.

Citește și: Dorin Rotariu, solutie pentru echipa lui Mihai Rotaru? 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *