fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

Asaltul poliției la terase, prigoană cu plan de amenzi!

Cârciumar amendat în Craiova: „Ne dau în cap. Cu ordin de la un premier care, culmea, bea și la guvern, și la terase!”

Patronii teraselor din Centrul Vechi al Craiovei s-au trezit, vineri seara, cu jandarmii lângă masă. Se pare că, inițial, ar fi fost vorba despre un control tematic, având drept obiectiv verificarea respectării regulilor de prevenire a COVID-19. Totuși, unul dintre investitorii din Bănie, om ce a avut deja foarte mult de suferit pe plan financiar în timpul Stării de Urgență, susține că a primit amendă fiscală și că nimeni nu l-a întrebat de mască sau dezinfectant.

A fost ca bancul cu iepurașul și basca. Nimeni nu ne-a întrebat de mască, de dezinfectanți dacă se respecta sau nu distanțarea fizică. La un moment erau 20 în terasă și 20 în afară, nici nu mai știam la cine să răspund. Pompierii mă întrebau ceva, cei de la DSV altceva. Erau setați pe amenzi. Până la urmă mi-au dat amendă pe parte fiscală care nu avea nicio legătură cu COVID-ul. Nu înțeleg ce au cu noi. Ne zbatem să rezistăm iar ei ne dau în cap”, a declarat un patron pentru punctochit.info.

Olguța Vasilescu, fostul primar al Craiovei, a reacționat pe pagina persoanlă de Facebook și a făcut o remarcă destul de interesantă: „173 de politisti, jandarmi si politisti locali au alcatuit vineri seara echipe de control pentru terasele din centrul vechi. 173!!! Si cand se bat golanii in plina strada nu vezi picior…

Ludovic Orban a confirmat bănuilelile patronilor. Prefecții vor coordona toate acțiunile pe baza unui plan iar raportările trebuie făcute zilnic.

În fiecare zi, prefecţii vor coordona, pe baza unui plan, toate acţiunile de control, toate instituţiile care sunt implicate şi au atribuţii în domeniu. Poliţie, Jandarmerie, Poliţie de Frontieră, Inspecţia Muncii, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară, Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorilor, Inspecţia de Stat pentru Controlul Transportului Rutier şi toate celelalte entităţi care au atribuţii de control sunt mobilizate la maxim, au obligaţia de a stabili un plan zilnic, raportare zilnică, au obligaţia de a se coordona şi de asigura controale pentru echipe comune în zonele cu cel mai mare risc de transmitere a virusului”, a spus Orban.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO: Bărbat dezbrăcat, fugărit în Craiova!

Spune-mi ce zodie ești să-ți spun ce probleme ai în dragoste

VIDEO: „În viața mea n-am fost aurolac și nici câine spurcat”

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles