-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Prima demisie după finala Cupei: „Nu cred că voi rămâne”

Meciul dintre Craiova și Astra l-a convins pe antrenor că ar fi mai bine să plece: „Este o situație pe care nu o să o continui”

Astra Giurgiu a retrogradat, dar a pierdut și finala Cupei României, după ce a fost la un pas să producă surpriza în fașa Craiovei. Giurgiuvenii au avut probleme financiare destul de mari în această ediție de campionat, iar antrenorul echipei deja se gândește la plecare.

„Nu, este o situație pe care nu o să o continui, am încercat, pentru prietenul meu Dani Coman, pentru Petrică Buduru. A fost o încercare temerară, să ating două obiective într-un timp atât de scurt. Am făcut-o pentru ei, am încercat să salvăm echipa și să câștigăm Cupa. Dacă s-ar discuta, eventuale garanții, situații stabile, putem discuta, dar altfel, nu cred că voi rămâne”, a declarat Ionuț Badea.

Antrenorul Astrei a transmis că nu își poate asuma în totalitate retrogradarea echipei și eșecul din finala Cupei României.

„E o situație ușor frustrantă pentru ce s-a întâmplat, sunt chestiuni care au venit cu mult timp în urmă. Moștenirea avută a fost parțială, a fost timpul prea scurt. N-am reușit decât să aduc o finală, nu să o și câștigă. E greu să motivezi o echipă după ce a retrogradat. E important cum termini, cred că Astra a făcut un joc bun, chiar dacă nu a câștigat. Craiova are o echipă creativă, cu multă calitate individuală. Am fost aproape să producem o surpriză mare. Viitorul este incert, nu există nicio garanție, au fost promisiuni nerespectate, jucători care să nu mai creadă în ele”, a recunoscut Ionuț Badea.

Să fie sărbătoare în Bănie!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles