fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Prima linie de tren construită în ultimii 30 de ani are probleme încă din ziua inaugurării

Vești rele pentru călători: Au apărut probleme tehnice neprevăzute

Prima linie de tren construită de la zero din 1989 și până în prezent are dificultăți din cauza unor probleme tehnice neprevăzute, astfel trenurile care leagă Gara de Nord de aeroportul Otopeni au înregistrat întârzieri încă din prima zi de circulaţie, se scuză CFR.

Dat fiind faptul că este prima secție de cale ferată, pe care se aplică sistemul de operare de tip „cadențat”, pe o linie nouă și cu o instalație nouă, au apărut aceste probleme tehnice, însă ele au fost deja identificate și vor fi rezolvate în scurt timp, spune compania într-un comunicat de presă.

CFR dă asigurări că problemele de ordin tehnic vor fi remediate operativ, iar trenurile pe relația Gara de Nord – Aeroport vor circula în condiții normale. Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au încept să circule de duminică, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute. CFR Infrastructă a anunțat miercuri că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

Moment istoric: Se deschide prima linie de tren construită de la 0 în România după ’89!

AUR vrea să reintroducă armata obligatorie!

11 tipuri de bărbați pe care trebuie să-i cunoști înainte de căsătorie

Horoscop 13 decembrie 2020: Întâlniri neașteptate de la persoane îndepărtate

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles