38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Prima ofertă de transfer pentru Marius Ștefănescu!

Laszlo Dioszegi a început discuțiile pentru transferul lui Marius Ștefănescu!

Marius Ștefănescu ar fi aproape de un transfer important. După ce echipe din Liga 1 au fost interesate de fotbalist, un club din SUA ar fi cu ochii pe jucător. Ștefnănescu ar putea pleca de la Sepsi pentru a juca în MLS.

Marius Ștefănescu, dorit în SUA

Fotbalistul mai are contract cu formația din Sfântu Gheorghe până în vara lui 2026. Sepsi este dispusă să îl lase să plece. Mutarea ar fi valabilă doar în situația în care jucătorul va primi o ofertă importantă și pentru el dar și pentru club.

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a fost întrebat despre situația lui Marius Ștefănescu, jucător dorit de FCSB și Rapid. Finanțatorul a declarat că un impresar i-a transmis că va veni o ofertă din Major League Soccer (MLS).

Ar merge în State

”Noi discutăm cu el. Nu e nimic concret. Nu vreau să spun lucruri care nu sunt la locul lor, dar parcă mi-a spus un agent că cineva din America ar veni cu o ofertă.

Ar fi extraordinar dacă ar veni o ofertă din MLS. A plecat în vacanță între ghilimele, noi nu mai avem antrenamente acum. Ne întâlnim pe 10 iunie. Toată lumea are liber până atunci.”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit digisport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles