Prima victorie in amicale în era Mangia!

Craiova a spart gheața și în jocurile test. După umilința de la inaugurea stadionului, iată că a apărut și prima victorie în meciurile amicale.

 

Niciun succes în primul stagiu de pregătire din vară. Plus umilința de la inaugurea stadionului Ion Oblemenco: 0-4 cu Slavia Praga. A urmat acea întoarcere spectaculoasă a echipei de liga a treia germane: de la 1-0 pentru olteni la pauză la 2-4 pentru nemții mici în final. Toate ghinioanele oltenilor din meciurile test s-au spart azi, când CS Universitatea s-a impus cu 1-0 în fața polonezilor de la Lechia Gdansk.

 

Victoria a fost obținută de la punctul cu var. Burlacu, specialist al echipei oltene în obținerea loviturilor libere a fost și de această dată cel care a oferit assist-ul. Gustavo, specialistul în executarea penaliurilor a transformat și a semnat primul succes alb-albastru în amicale de când Devis Mangia e antrenor.

 

Prima victorie în amicale, în urma unui penalty

 

Potrivit site-ului oficial, partida a fost câștigată în fața unei echipe robuste pentru că “alb-albaștrii și-au pus în valoare tehnicitate”. Tot site-ul ne oferă și „primul 11 de bază”: Calancea – Martic, Popa, Tiago, Briceag, Bancu, Gustavo, Mateiu, Bic, Burlacu, Mitriță . Pe parcurs au mai intrat și alți jucători, între care și Băluță.

 

Așadar, s-a atins o premieră contra lui Lechia Gdansk. Următoarele meciuri test ale formație craiovene, potrivit anunțurilor de pe site-ul oficial se vor disputa în compania echipelor Zaglebie Lublin și Ludogorets Razgrad, ambele programante în aceeași zi.

Sursa foto: ucv1948.ro

Citeste, ca te priveste: SCM Craiova, înfrângere dramatică în Rusia! Oltencele au fost învinse de Kuban Krasnodar

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *