12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

Primăria Craiova a plătit pentru a-și băga târgul de Crăciun într-un top european!

Aproape 25.000 de euro din banii craiovenilor pentru câteva poze cu Târgul de Crăciun și o descriere!

Primăria Craiova se dă mare cu faptul că Bănia este singurul oraș din țară care a fost selectat în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa: „Craiova este selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top”, informează Primăria.

Ceea ce nu scoate Primăria în evidență este suma pe care a plătit-o pentru a pune câteva imagini și numele orașului pe un site de călătorii. Taxa de participare care a fost plătită din banii craiovenilor s-a ridicat la suma de 24.480 euro

„Înscrierea Municipiului Craiova la competițiile European Best Destinations 2021” a fost un proiect care a fost votat de consilierii locali ai Craiovei în luna mai, a acestui an. În plină pandemie, când autoritățile le cer oamenilor să fie atenția la orice mișcare, primarul orașului a decis că Bănia are nevoie de cât mai mulți turiști sau cel puțin a vrut să îi atragă prin această investiție.

Tot în acest an, Lia Olguța Vasilescu s-a plâns de faptul că orașul poate intra într-o criză, din cauza Guvernului care nu a trimis bani în Craiova, ba chiar s-a pus problema ca cetățenii din Bănie să rămână fără căldură, după ce Primăria s-a văzut pusă în situația de a achita o sumă mare de bani, ca și garanție către CEO. Cu toate astea, la cheltuielile cu Târgul de Crăciun din Craiova s-a mai adăugat și o sumă bonus, de aproape 25.000 de euro, doar pentru o reclamă la nivel European.

Fix ca un părinte care își trimite copilul la o școală de fițe, plătește o sumă mare de bani pentru acest lucru, iar apoi se dă mare cu faptul că elevul ar fi fost selectat de director și profesori chiar într-un top al elitelor. Totuși, este greu ca cineva să își imagineze că acel părinte risca să își țină copiii în frig acasă, doar ca să se laude în fața rudelor cu odrasla ce învață printre olimpici.

Polițist oltean, amenințat cu moartea: „Iţi tai capul f***-ţi rasa mă-tii, vin şi te iau din pat”

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,155FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles