26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Primăria Craiova a ales: un condamnat la închisoare deschide Sărbătorile de Iarnă!

Pe scena din Piața Mihai Viteazul va urca un super-star care în urmă cu patru zile a fost condamnat la inchisoare!

 

Astăzi este spectacolul low-cost din Piața Mihai Viteazul. Nu știm cine s-a ocupat de nominalizarea artiștilor care vor încânta copiii Craiovei. Cert e că a adus un condamnat la inchisoare, în persoana vedetei Raoul. Habar nu avem dacă Primăria Craiova l-a învoit de la prestarea muncii în folosul comunității din Turda, cert e că se numără printre vedetele care urcă azi pe scenă!

 

Artistul a fost prins conducând fără permis, astfel că polițiștii i-au dat o amendă pe care acesta nu a plătit-o. Drept urmare, judecătorii l-au condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru că nu s-a supus deciziei.

 

Condamnat la inchisoare, Raoul trebuie să presteze muncă în folosul comunității

Artistul a explicat cum a ajuns sa fie condamnat la inchisoare: „Înștiințarea a ajuns la acea adresă, o adresă ‚fictivă’. Degeaba am zis că nu am primit înștiințarea, dar a fost în zadar! Trebuie să plătesc amenda de 20.000 de lei. O căruță de bani! Nu îl supăr pe Dumnezeu și să spun că nu câștig atâția bani, dar cu ei aș fi putut face orice altceva”.

Rămas pieton, fără permis de conducere, Raoul se află în perioada de supraveghere și trebuie să respecte măsuri precum anunțarea schimbării de domiciliu, orice deplasare care depășeste 8 zile, să comunice și să justifice schimbarea locului de muncă. De altfel, pe parcursul acestei perioade de supraveghere, Raoul trebuie să presteze muncă în folosul comunității timp de 60 de zile, în cadrul Primăriei Turda, județ Cluj. Instanța l-a avertizat pe artist că dacă nu respectă aceste obligații stabilite prin decizia din 20 noiembrie, va executa pedeapsa de un an și șase luni.

Comentam pe Facebook: cum ti se pare decizia autoritatilor locale?

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles