-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Primăria Craiova își mută sediul la Centrul Multifuncțional!

Lia Olguța Vasilescu: ,,Am avut deja discuții și este singura variantă”!

Primăria Craiova se va muta, începând de anul viitor, la Centrul Multifuncțional de la marginea orașului, deoarece cele două sedii ale primăriei vor intra în reabilitare. Lia Olguța Vasilescu, a precizat, joi, în cadrul ședinței ordinare a CL Craiova, că deja a fost demarată activitatea de mutare a arhivei, estimându-se că în luna martie, anul viitor, angajații vor lucra în sediul Centrului Multifuncțional. Firmele care desfășoară activitatea în acest centru vor trebui să găsească o altă soluție întrucât contractele de închiriere nu vor mai fi prelungite.

„Ne vom muta la Centrul Multifuncțional Craiova. Am avut deja discuții și este singura variantă. Deja am început să mutăm arhiva în subsolul clădirii respective. În luna martie, cel mai probabil, ne vom muta acolo. Mai multe firme de acolo se vor muta. Contractele expiră și nu vor mai fi prelungite. Nu este vorba de reziliere, deși puteam face și acest lucru prin clauza de forță majoră. Nu este cazul. Dacă ne va cere cineva sprijin în privința găsirii unor spații, îl vom oferi. Nu știu însă că există astfel de solicitări”, a menționat Lia Olguța Vasilescu.

Reabilitarea celor două clădiri ale Primăriei Craiova, sediul central și clădirea Palace, se va face cu fonduri provenind dintr-un contract de împrumut de la BERD.

Un deținut a incendiat pușcăria pentru că nu l-au lăsat la vizita intimă!

Craiova – Progresul Spartac: primul 11 al lui Papură!

Doi jucători de la FCSB, soluții pentru FCU Craiova!

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles