Primăria Craiova se gândește să facă bani cu fetele, nu să le dea bani!

Scandal cât casa la ședința Consiliului Local: autoritățile au scumpit biletele pentru finală și nu au acordat prime pentru sportive, cerute cu insistență de consilierii opoziției.

 

Handbalistele au obținut cea mai mare performanță din istoria sportului din Bănie. Prilej pentru o parte dintre consilierii din opoziție să ceară prime pentru fetele lui Burcea! Primarul Mihail Genoiu zice că nu are cadru legislativ, dar în schimb alături de consilierii de la putere a găsit metoda să facă mai mulți bani de pe urma fetelor: triplarea prețului biletelor la finală.

 

În ședința de azi a Consiliului Municipal s-a votat creșterea de la 10 la 30 de lei a prețului la bilete la finala SCM Craiova – Vipers Kristiansand, programată pe 11 mai, la ora 19:30. „Nu zice nimeni că este un cost neapărat exorbitant și probabil că mulți craioveni și-l permit, dar este o problemă de principiu: oamenii ăștia au fost alături de echipă până în finală, dă-le acum posibilitatea să meargă până la capăt. Mi se pare incorect, sunt oameni care s-au dus acolo, meci de meci, de ce să triplăm tocmai acum costul biletelor, iar banii aceștia nici măcar să nu se regăsească în primele pentru sportive”, s-a revoltat penelistul Flavius Sirop.

 

Adriana Ungureanu, aka Vivien, fană declarată a echipei de handbal feminin a cerut o primă măcar de 3.000 lei pentru fiecare bucată de sportivă. Susținută de Sirop: „Performanța sportivă trebuie răsplătită, nu trebuie să așteptăm să câștigăm finala pentru a răsplăti aceste fete. Ajungerea în finală este, în sine, o performanță și sunt convins că ar conta foarte mult la motivație un stimulent financiar”.

 

Primarul Genoiu zice că nu are cadrul legal pentru o premiere intermediară a handbalistelor: „Una ar fi premierea echipei ca finalistă și alta ar fi premierea din postura de câștigătoare. Nu poți să vii toată ziua cu premii în Consiliul Local, să dai prime peste prime”.

 

În concluzie, primarul și camarilla au găsit calea legală de a scoate de 3 ori mai mulți bani de pe urma fetelor, dar nu și de a le premia pentru cea mai importantă performanță din istoria sportului craiovean: calificarea în finala unei competiții continentale.

 

Mangia a explicat schimbările masive de la meciul cu Astra!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *