Primarul Genoiu a găsit vinovatul: „E vântul, că spulberă zăpada!”

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, face inutil departamentul de imagine al municipalității pentru că el comunică pe cont propriu pe facebook. Pe pagina personală a explicat de ce nu e îndepărtată zăpada de pe străzi.

 

Pe pagina personală a primarului Mihail Genoiu e scris:

 

„Craiova se află sub cod portocaliu de frig, ninsoare și vânt puternic. În acest moment intervin pe străzile din oraș peste 40 utilaje pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil și a împrăștia material antiderapant. Pe trotuare și în zonele greu accesibile se intervine cu cele 8 ATV-uri din dotarea Salubrității precum și manual cu peste 400 de persoane angajate la regiile și societățile aflate în subordinea Primăriei.

Pentru o mai bună coordonare, Craiova este împărțită în 4 sectoare conduse de cei doi viceprimari, Baragan Stelian și Adi CosmanDelia Ciuca, director executiv servicii publice și Butari Mihai Vlad, directorul Salubritate SRL.

Apelez la toți locuitorii Craiovei, proprietari de spații comerciale sau imobile, să degajeze zăpada de pe trotuarul din fața acestor proprietăți pentru a ușura traficul pietonal.

Din păcate vântul spulberă zăpada imediat după ce trec utilajele și o readuc pe carosabil, îngreunând activitatea de deszăpezire. Ne cerem scuze tuturor locuitorilor pentru neplăcerile create și-i asigurăm ca facem tot ce ne stă în putință pentru a ține situația sub control”.

Știm pe cine dăm vina dacă deszăpezirea în Craiova nu se desfășoară ca la carte

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *