Ce idee exclusivă și genială i-a venit primarului Genoiu! Luată de pe 3minute.net

De două zile, Mihail Genoiu o ține langa cu un super-proiect! „Este o noutate la maxim”, e încântat primarul. Și noi, pentru că din octombrie îi sugerăm să-l pună în aplicare și iată-l pus!

 

Sunt mai bine de 4 luni de când scriem de bugetarea participativă inițiată de Emil Boc, primarul Clujului. Perioadă în care, cel mai probabil, primarul Genoiu a calculat dacă s-ar brodi și la Craiova.

Am reluat subiectul aici!

Mai mult, le-am cerut craiovenilor să se implice, să spună ce vor!

 

 

Chiar dacă internauții craioveni care au citit 3minute.net au rămas impasibili, cel puțin l-am mișcat pe primar. În cadrul unei emisiuni desfășurate joi seara, Mihail Genoiu a spus: „Vom pune în practică bugetarea participativă. Se va lansa un concurs de proiecte, fiecare în valoare de 150.000 de euro. Vor fi 6 proiecte, deci în total vom utiliza aproape un milion de euro. Se va vota online, stil Eurovision. Propunerile de investiții în Craiova vor fi ale cetățenilor, persoane fizice, nu firme, nu autorități. Este o noutate la maxim”.

 

Și în această după-amiază, în cadrul pseudo-dezbaterii bugetului pe 2018, primarul Craiovei a prezentat proiectul de bugetare participativă.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *