Primarul Genoiu s-a dat cu skate-ul in centrul Craiovei!

3D Ilussion promovează turismul cultural. Doi tineri artişti, Andrei si Bianca, timp de două luni vor realiza trei lucrări interactive de artă stradală cu perspectivă tridimensională dedicată fotografiei cu telefonul mobil. Prima a fost deja creata, ea infatisand un skater.

 

 

Remus Vlasceanu, director CCTD: “E un proiect cultural, inedit, interactiv, care promoveaza turismul cultural. Este dedicata utilizarii telefonului mobil, de aici a si pornit ideea acestui proiect. Aceasta comunicare digitala poate fi acum si creativa. Ne dorim ca prin aceste lucrari sa promovam cat mai mult imaginea municipiului Craiova, pentru ca este un oras ce merita sa fie prmovat”.

 

Mihail Genoiu, primar Craiova: “Felicit Casa de Cultura Traian Demetrescu pentru initiative, precum si pe cei doi tineri creatori. E un proiect care a inceput de mult timp in Craiova, inca din mandatul Olgutei Vasilescu, din perioada in care se lucra in centrul Craiovei. Atunci, prin picturile elevilor de la Liceul de Arta s-a incercat camuflarea panourilor de la furnizori de energie, gaze. Parcarea are aspectul unui parc, iar zona interactiva a Craiovei se muta aici”.

 

Andrei si Bianca, realizatorii picturii pe asfalt, au zis: “Ne ia cam 9 zile sa lucram la o astfel de opera. Colaborarea cu Casa de Cultura ne ajuta foarte mult”.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *