38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Primele arestări în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Suspecții prinși în străinătate

Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă au fost depistati în Scoția, respectiv Irlanda de Nord. Cazul uciderii lui Adrian Kreiner a pus poliția pe jar

Duminică, 19 noiembrie, doi dintre cei implicați în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost capturați în Marea Britanie, imediat după ce Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare în absența a trei bărbați, conform News.ro.

Doi dintre doljeni au fost prinși în Marea Britanie

În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română a localizat doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord”, anunţă Poliţia Română.

Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță sunt cei doi suspecți capturați în Scoția, respectiv în Irlanda de Nord, conform detaliilor furnizate de Poliția Română.

Doljenii suspectați de asasinarea lui Adrian Kreiner, dați în urmărire generală

Conform sursei citate, Marian Cristian Minae a fost capturat în Irlanda de Nord, în timp ce Laurențiu Ghiță a fost prins în Scoția. Poliția Română a anunțat că îl caută și pe al treilea suspect, Cosmin Costinel Zuleam. Duminică, Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare pe numele suspecților Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Adrian Kreiner a fost legat de mâini și de picioare de cei trei tâlhari

Potrivit Poliției Române, Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj. Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj.

Cei trei bărbaţi au fost identificați recent de anchetatori, la 10 zile de la crima din Sibiu, iar doi dintre ei au fost prinși duminică, 19 noiembrie. Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în vila sa din Sibiu, în noaptea de 6 noiembrie, de trei bărbați care purtau cagule și a murit la spital pe 7 noiembrie.

Adrian Kreiner a fost legat de mâini și de picioare de cei trei tâlhari, care l-au bătut, apoi l-au acoperit cu un covor, și i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, aceasta din urmă fiind amenințată cu pistolul.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles