fbpx

Primul 11 al lui Pițurcă pentru meciul cu FCSB!

Formația pe care o va alinia Victor Pițurcă în confruntarea dintre Universitatea Craiova și FCSB! Surpriza antrenorului!

Pițurcă a reușit câteva mutări de când a ajuns în Bănie, iar acest lucru se va observa și în primul 11. Meciul cu FCSB va fi și primul la care noul manager al Craiovei va sta și pe bancă, iar presiunea tribunelor va fi una copleșitoare.

Victor Pițurcă a anunțat că vrea o echipă foarte ofensivă, o echipă care să facă spectacol, nu doar performanță, iar sistemul 4-3-3, folosit în ultima perioadă la Craiova, poate fi cea mai bună soluție pentru antrenor.

Pigliacelli este titularul incontestabil din poarta oltenilor. Ca fundași dreapta, Craiova îi are la dispoziție pe Martic și Mățel, dar cel de-al doilea doar ce a ajuns în Bănie și sunt șanse foarte mici să îl vedem pe teren într-un meci cu asemenea miză. Oltenii au căutat mult timp fundași centrali și, foarte probabil, au găsit cuplul perfect. Bălașa pare că s-a integrat, iar Cosic poate completa fără probleme defensiva craioveană. Pe poziția de fundaș stânga, dacă Bancu va lipsi din cauza accidentării suferite în ultima partidă, alb-albaștri îl vor avea la dispoziție pe Vătăjelu.

Mijlocul terenului este partea dea mai sensibilă a Craiovei, de când a venit Pițurcă. Managerul a spus că vrea mijlocași mai puternici, dar în momentul de față trebui se se descurce cu ce are la dispoziție. Cuplul Cicâldău-Mateiu este cel mai solid pe care îl poate trimite în teren cu FCSB, iar alături de ei poate introduce un jucător U21, pe Constantin. Nu este exclus ca puștiul să fie schimbat în minutul 10, după ce fostul selecționer și-a exprimat opinia despre regula U21: „Regula U21 nu e una legală în primul rând, cred. Nu îți permiți tu ca Federație să impui echipelor să introducă în teren ce jucători vrei tu. Poate la un moment dat vor cere să introducem o femeie în teren”, spunea Pițurcă.

Este posibil ca în atacul Craiovei să se producă cea mai mare surpriză. Dacă Mihăilă este punct fix pe banda stângă, poziția de aripă dreapta poate fi acoperită de Andrei Ivan. Tânărul atacant s-a consacrat pe acel post și îi poate lăsa pe bancă pe Bărbuț și Ioniță. În absența lui Koljic, Pițurcă are două variante: Roman și Fortes. Este posibil ca tehnicianul oltenilor să-l utilizeze pe portughez. Motivul este unul simplu: ambiția. Fortes fusese aproape exilat din Bănie, iar noul antrenor a spus că se va baza pe el și că vrea să îl vadă la treabă.

Tu cum vezi primul 11 ideal pe care Pițurcă îl poate trimite în teren la meciul cu FCSB? Comentăm împreună pe Facebook!

Foto: Facebook UCVOficial

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO! Mutare fantastică a lui Piți: Zakaric marchează din orice poziție!

Victor Pițurcă transferă încă un atacant de națională!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0