37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Primul jucător care pleacă de la Universitatea Craiova, în această vară: „Am avut mai multe momente frumoase aici”

Universitatea Craiova – U Cluj va fi ultimul meci în Bănie pentru fotbalistul căruia îi expiră contractul în această vară!

Costel Gâlcă face schimbări drastice la Universitatea Craiova, în această vară. Antrenorul va renunța la câțiva jucători și va aduce la echipă fotbaliști valoroși, pentru a putea ataca titlul, în sezonul viitor. Primul jucător care pleacă de la formația din Bănie este Raul Silva. Contractul brazilianului expiră, iar clubul încă nu a ajuns la o înțelegere cu acesta pentru o eventuală prelungire.

Raul Silva spune că s-a simțit extraordinar la Craiova. El a înțeles repede cât de important este acest club în Oltenia, dar și în România. Apărătorul explică faptul că el și familia lui au fost respectați în Bănie și s-au atașat de oraș.

Primul jucător care pleacă de la Universitatea Craiova, în această vară

Este foarte important ca Universitatea Craiova să obţină un loc în cupele europene. Să pună în valoare clubul şi oraşul, iar echipa are valoare să realizeze lucruri frumoase în Conference League.

Am avut mai multe momente frumoase în carieră şi la Craiova, dar unul preferat este primul derby local la care am participat. Îmi place foarte mult oraşul Craiova şi îmi plac oamenii de aici, la fel şi familiei mele, am fost trataţi foarte bine aici”, a declarat Raul Silva, pentru site-ul oficial al clubului.

Costel Gâlcă transferă minim un fundaș central

Dacă pleacă Raul Silva, Costel Gâlcă va avea nevoie de minim încă un fundaș central la Universitatea Craiova. Oltenii ar rămâne cu Zajkov, Maldonado și Badelji. Pe lângă aceștia, antrenorul se poate baza și pe Vlad Screciu pentru acea poziție.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles