38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Primul jucător de la Universitatea Craiova, convocat oficial la EURO!

Universitatea Craiova trimite minim un jucător la EURO! Selecționerul l-a chemat deja pe fotbalistul din echipa lui Mihai Rotaru!

Mihai Rotaru își dorește ca Universitatea Craiova să trimită cât mai mulți fotbaliști la EURO. Patronul alb-albaștrilor poate deja să se bucure, pentru că un jucător deja a primit convocarea oficială. Anzor Mekvabişvili a fost chemat de selecţionerul Willy Sagnol în lotul Georgiei. Mijlocașul formației din Bănie va fi prezent la turneul final din Germania.

Anzor Mekvabişvili e primul jucător de la Universitatea Craiova, convocat oficial la EURO!

Anzor Mekvabişvili a ajuns la în iarnă. Oltenii l-au comparat cu Alex Cicâldău și au mari speranțe în ceea ce îl privește pe jucătorul georgian. Acesta nu a impresionat încă din start. Costel Gâlcă a reușit să îl facă pe mijlocaș să se integreze mai bine printre alb-albaștri, devenind titular sub comanda noului antrenor. Evoluțiile din ultima perioadă l-au ajutat pe jucător să fie convocat la EURO.

Chiar dacă are doar 22 de ani, Anzor Mekvabişvili a bifat deja 13 prezenţe în lotul naţionalei Georgiei: „Mijlocașul nostru este în lotul Georgiei pentru UEFA EURO 2024 în debutul Naționalei sale la un turneu final. Mult succes, Mekva!”, este mesajul clubului din Bănie.

Mihai Rotaru speră să mai trimită minim 2 jucători la EURO

Universitatea Craiova are mulți fotbaliști de valoare în lot. Un alt jucător care este aproape sigur de convocarea la EURO este Nicușor Bancu. Pe lângă acesta, Mihai Rotaru speră să îi mai vadă la turneul final pe Alex Mitriță sau Vlad Screciu. Edi Iordănescu nu a anunțat încă nici măcar lotul pentru amicalele României, pe care tricolorii le vor disputa la începutul lunii iunie.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles