fbpx

Primul membru al unei Familii Regale care moare din cauza coronavirusului

Prinţea Teresa, care făcea parte din familia regală a Spaniei Bourbon-Parma a murit vineri, a anunţat fratele ei mai tânăr, prinţul Sixtus Henry de Bourbon-Parma.

Prinţesa Teresa a Spaniei avea 86 de ani și a fost depistată pozitiv pentru coronavirus, scrie dailymail.

Maria Teresa s-a născut la Paris, pe 28 iulie 1933, fiind fiica prinţului Xavier şi a prinţesei Madeleine de Bourbon, care au avut în total şase copii. Prinţesa nu avea copii, iar printre nepoţii din partea fraţilor se numără prinţul Carlos de Bourbon-Parma, ducele de Parma şi Piacenza, prinţesa Margarita şi prinţul Jaime, scrie adevarul.ro

Și prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost depistat pozitiv, el având o formă „uşoară” a bolii. Prințul se află pe moşia Balmoral alături de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall, care nu prezintă niciun simptom al virusului.

Spania este una dintre cele mai afectate ţări de epidemia de coronavirus cu un număr total de îmbolnăviri de peste 70.000 şi peste 6.000 de decese.

Mai mulţi demnitari şi membri ai familiilor regale au fost testaţi pozitiv, Prinţul Charles al Marii Britanii şi Prinţul Albert de Monaco numărându-se printre aceştia.

In 3 minute poți să citești și: Mărturie șocantă din „spitalul groazei” din Suceava: Nu ieși viu de aici!

Cea mai tânără victimă COVID-19 avea 16 ani și fără probleme de sănătate

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0