Prins cu “valoarea” in sac. I-a furat boxele lui Guta!

Un tânăr de 20 de ani, din Calafat, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi sustras, boxele manelistului Nicolae Guta!

Olteanul a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi furat, în cursul anului 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro. Ieri, 14 noiembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au efectuat 2 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din localitate, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Calafat, ar fi sustras, la data de 8 decembrie 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro, ce aparţineau unei persoane, care se afla la o nuntă în Calafat.

Bunurile au fost recuperate de poliţişti, acestea urmând a fi restituite persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat, în cursul acestei zile, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si Oltenii sunt buni de plata. 2019 vine cu prima scumpire in Craiova!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *