fbpx

Pro România se evaporă! Încep demisiile pe bandă rulantă

Fostul coordonator al Pro România Olt, Silvian Dan, pleacă din partid după ce a fost scos din grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni, în urma scandalului din interiorul partidului dintre Victor Ponta şi Mihai Tudose, referitor la votul pentru învestirea Guvernului Orban.

Acesta a scris pe Facebook că a ales să plece din partid, în urma acestui gest de a fi scos din linia decizională a partidului, potrivit realitateadeolt.net

„Ieri am observat pe grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni ca am fost scos. Fără un telefon, fără o explicație, fără nimic. Atât merită familia PRO România Olt din partea liderilor! Lipsa de respect, lașitatea și perversitatea demonstrate de liderii naționali față de această organizație, impunerea unui coordonator, cunoscut ca omul «jocului pentru PSD», mă pun în situația de a spune STOP! Pentru că eu rămân fidel unor principii cu care am plecat la drum: O politică #altfel și continuarea luptei cu PSD in județul Olt”, a scris Dan pe Facebook.

Potrivit unor surse politice, lui Silvian Dan i s-a reproşat că ar fi un apropiat al lui Daniel Costantin, unul dintre parlamentarii Pro România care au votat învestirea Guvernului Orban, în ciuda faptului că Victor Ponta s-a opus acestui lucru.

Silvian Dan nu mai conducea organizaţia judeţeană a Pro România după ce fostul preşedinte ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a preluat şefia, la scurtă vreme după înscrierea în acest partid.

Silvian Dan este un fost membru al PDL Olt.

Reamintim că, războiul din Pro România a început înainte de votul de  învestire a Guvernului Orban. Ponta l-a acuzat pe Tudose că este trădător, după ce acesta a declarat, public, că este pentru învestirea noului guvern.

Tudose a revenit marți și l-a acuzat pe Ponta că a făcut politică la școala lui Dragnea prin faptul că amenință cu excluderea și acuză de trădare pe oricine nu este de acord cu el și i-a cerut acestuia demisia din fruntea formațiunii pentru „a nu mai fi deranjat”.

În 3 minute poți să vezi și: Mario, craioveanul de 15 ani, a dispărut! Poliția vă cere ajutorul!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0