fbpx

Probleme de lot pentru Mangia!

Universitatea Craiova merge la Sf. Gheorghe fără cinci fotbaliști! Devis Mangia nu are prea multe variante!

U Craiova joacă în deplasare pe terenul celor de la Sepsi, iar antrenorul alb-albaștrilor, Devis Mangia, este nevoit să facă deplasarea fără cinci dinte jucătorii lui. După ce că deplasarea este una destul de grea, ținând cont de atmosfera pe care suporterii din Sf. Gheorghe o fac, oltenii au și absențe.

Lipsa italianului Rosii nu mai surprinde pe nimeni. De când a venit la echipă, mijlocașul stă mai mult accidentat, dar totuși, fotbalistul rămâne unul dintre jucătorii în care Mangia are mare încredere. Ovidiu Bic este și el indisponibil. Banda dreaptă a Universității este cea care suferă cel mai mult. Și Dimitrov, dar și Martic sunt indisponibili, iar antrenorul Craiovei va fi nevoit să improvizeze sau nu. Dacă mergem pe ideea de imporvizație, Briceag poate fi o variantă pentru poziția de fundaș dreapta. Dar dacă ne luăm după sistemul pe care oltenii susțin că îl joacă, 3-4-3, atunci Bărbuț este o variantă clară pentru postul de mijlocaș dreapta.

Absența de marcă din echipa alb-albaștrilor este Markovic. Atacantul a evoluat și în partida cu CFR, dar și cu Iași. Chiar dacă nu a marcat, marea speranță a Craiovei a arătat un joc bun și a reușit să aducă panica în careul adversarilor.

sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Ruta Craiova – București în ultimii 22 de ani!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0