fbpx

Probleme pentru Mangia, înainte de partida cu Astra!

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a vorbi despre problemele pe care le întâmpină, înainte de partida de la Giurgiu!

Devis Mangia a găsit formula câștigătoare în ultimele două partidă, dar se pare că pentru meciul cu Astra, italianul întâmpină mai multe probleme. Oltenii sunt obosiți și pentru antrenorul Universității a fost greu șă-și pregătească echipa așa cum și-ar fi dorit.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

„Jucătorii sunt obosiți. A fost nevoie de două, trei zile de recuperare. Ieri nu am făcut foarte multe la antrenament, nici azi nu știu ce vom face. Trebuie să începem să pregătim jocul. Trebuie să ținem cont de faptul că luni mergem de la București la Giurgiu. Lotul este în situația în care era și înaintea meciului cu Botoșani”, a declarat Mangia la conferința de presă, premergătoare partidei cu Astra Giurgiu.

Mangia schimbă! „O sa vedem mâine dacă o să schimbăm portarul”

În poarta Craiovei, Calancea și Mitrovic au făcut cu schimbul. În ultima partidă, portarul din Moldova a fost titular, dar nu este exclus ca Mitrovic să revină în primul 11 pentru partida cu Astra. Popescu este și el o variantă pentru poarta Universității, mai ales că ar putea fi rezolvată și poziția jucătorului sub 21 de ani, poziție pe care este utilizat cel mai des, fundașul Popa.

„Avem mulți jucători la dispoziție. Trebuie să văd situația lor și este posibil să schimbăm ceva. Noi trebuie să facem tot ce ține de noi. O să vedem mâine dacă o să schimbăm portarul. Trebuie să vedem în ce condiție fizică se află. În acest moment suntem pe locul trei și în semifinalele Cupei României. Noi trebuie să ne luptăm până la capăt pentru obiective. Este important ce se întâmplă la finalul sezonului”, a completat italianul.

Sursă foto: ucv1948

Citește și: Simona Halep, victorie pentru România în primul meci la Fed Cup! 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0