fbpx

Victor Pițurcă are probleme înainte de meciul cu FCSB!

Chiar dacă este cel mai bun moment să învingă FCSB, Sorin Cârțu îi găsește scuze lui Pițurcă: „Mă aștept la o încleștare”

FCSB este în cea mai slabă formă din istorie, dar oltenii, în stilul caracteristic ultimilor ani, nu au curaj să spună că sunt favoriți. Ba mai mult decât atât, Sorin Cârțu explică faptul că bucureștenii și-au recuperat din accidentați, iar Victor Pițurcă are ceva probleme cu jucătorii.

Când jucăm cu Steaua sau FCSB cum îi spune acum, concentrarea e maximă. Toți jucătorii vor să atingă forma maximă. La fel și din partea lor. Și ei și-au recuperat accidentații. Mă aștept la o încleștare. Interesul este maxim. E bine ca Piți să înceapă cu dreptul această muncă, dar nici nu trebuie să punem mare presiune. El știe ce înseamnă pregătirea unui asemenea meci. La experiența pe care o are și al meciurile prin care a trecut, sunt convins că pregătirea va fi la parametrii deosebiți. Sunt încrezători și băieții. Mai avem niște probleme. Au apărut ceva accidentări, dar vedem. Până la ora jocului”, a spus Cârțu la Digi Sport.

Statisticile sunt, totuși, de partea lui Pițurcă. Antrenorul nu a pierdut la debutul pe banca unei echipe, atunci când aceasta a evoluat pe teren propriu. Suporterii au așteptări mari, dar clubul a reușit să-i liniștească mereu după un rezultat negativ.

În 3 minute poți să vezi și:  FCU Craiova dă piept cu o adversară pe măsură în Cupa României!

Cârțu: „FC Universitatea poate să joace pe Oblemenco”

Victor Pițurcă nu va avea bătăi de cap în 16-imile Cupei!

Alex Mitriță, încă o replică pentru Cosmin Contra!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0