fbpx

Procurorii DIICOT merg cu mandat la familia Luizei

DIICOT anunță că, s-a solicitat și s-a obținut de la Tribunalul București autorizarea judecătorului în vederea prelevării de probe biologice de la partea civilă Melencu Monica Georgeta, mama victimei majore.

În vederea punerii în executare a autorizării instanței de judecată, organele de poliție judiciară delegate în acest scop vor desfășura activitățile prevăzute de lege, în cursul zilei marți, 24 septembrie, potrivit digi24

DIICOT spune că ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, în baza ordonanței de delegare emisă de către procurorii DIICOT – STRUCTURA CENTRALĂ, s-au prezentat și luni, 23 septembrie, la domiciliul părții civile Georgeta Monica Melencu  în scopul prelevării de probe biologice, dar că aceasta, după consultarea cu apărătorul ales, a refuzat prelevarea de probe.

DIICOT a anunțat, pe 17 august, că specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut de acasă în luna aprilie, după ce a fost luată „la ocazie”. Suspectul, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra, în vârstă de 15 ani.

În 3 minute poți să vezi și: Plicul nu moare! Clasamentul mitei în spitalele din România

Doar 9 candidati la alegerile prezidentiale 2019 intră în cursa finală!

Iohannis, aplaudat la scenă deschisă în Bănie!

Kovesi, victorie la Bruxelles! E viitorul şef al Parchetului European

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0