37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Anamaria Prodan: „Copiii lui Hagi merită vânduți pe bani, nu aberațiile lui Becali!”

Anamaria Prodan spune că Hagi a descoperit niște jucători de pe urma cărora poate încasa multe milioane de euro

Anamaria Prodan critică grav FCSB, după ce a ratat titlul. Impresara are numai cuvinte de laudă despre Hagi și performanța realizată cu Farul Constanța.

FCSB a pierdut dramatic partida cu Farul, care îi putea da prima șansă de a câștiga campionatul, cu o etapă înainte de final. Au avut parte de un start fulminant, în care au condus cu 2-0 în minutul 17, grație golurilor înscrise de Adrian Șut (24 ani) și Andrea Compagno (27 ani). Roș-albaștrii s-au văzut întorși în minutul 85, când Louis Munteanu (20 ani) l-a învins pe Ștefan Târnovanu (23 ani). Acesta i-a adus al doilea titlul lui Gică Hagi (58 ani) din cariera de antrenor. 

VIDEO! Fiica lui Hagi, mesaj cu impact după marea victorie de la malul mării

Anamaria Prodan: „Toți jucătorii pe care îi are astăzi merită banii” 

Impresarul FIFA crede că Hagi a descoperit niște jucători de pe urma cărora poate încasa multe milioane de euro. Aceasta îl consideră pe Becali principalul vinovat pentru eșecul FCSB-ului din acest sezon. 

„Nu, nu am jucători la Gică. Toți jucătorii pe care îi are astăzi merită banii. Toți acești copii merită să fie vânduți pe bani, nu aberațiile lui Gigi Becali de a cere 100 de milioane, 50 de milioane, pentru că și-a nenorocit jucătorii. Însă, adevărul e că pentru tot ce a făcut Gică Hagi merită să îți dai jos pălăria pentru el și pentru ce jucători minunați a promovat. În anii ăștia Hagi a construit ceva minunat, bravo lui. Măcar așa să mai fim și noi mândri, că avem jucători campioni. Au potențial fabulos.

„Gică Hagi chiar, zic eu, poate să facă schimbări, poate să emită pretenții”

Ciclul ăsta urmează în momentul în care vin jucători. Hagi formează jucători, are un management foarte bun, formează un nucleu bun, vinde, după iar formează. Iar atunci mereu are un echilibru în echipă. Cu siguranță doi jucători va vinde pentru că are. Are niște copii minunați, niște fotbaliști minunați. Gică Hagi chiar, zic eu, poate să facă schimbări, poate să emită pretenții. Dacă avem în România un patron de echipă care poate veni să vorbească tactic și care își permite să facă schimbări și care își permite să vorbească despre jocul unei echipe, acela este Hagi”, a declarat Anamaria Prodan pentru PlaySport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles