10.9 C
Craiova
luni, martie 27, 2023

Un prof de la Drept și-a întrebat studentele dacă mai sunt virgine, pe TikTok: „Poate ai idee”

VIDEO! Profesorul a fost curios în legătură cu mai multe lucruri, printre care și dacă fetele au sau nu au păr pubian

Moment ieșit din comun pe TikTok între un asistent universitar din București și o studentă. Bărbatul a fost înregistrat în timp ce făcea un live pe TikTok și întreba detalii intime despre colegele sale.

Întrebarea profului de la Drept a ajuns și la urechile conducerii Universității

Bărbatul este asistent universitar la Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din București. Video-ul în care îi cere unei studente detalii intime despre colegele sale a făcut înconjurul țării. Întrebarea total deplasată a ajuns și la urechile conducerii Universității.

Andreea Bălan, despre America Express: „În acest concurs ești nimeni în drum”

Asistentul universitar Constantin Marc a ”uitat” aparent cine este și cu cine vorbește. Astfel că și-a permis să pună o întrebare puțin spus deplasată. După ce momentul a ajuns în atenția conducerii Universității Nicolae Titulescu din București, acesta a anunțat că demisionează.

Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”, a întrebat-o Constantin Marc Neagu pe studentă în timpul live-ului de pe Tiktok.

După ce a pus întrebarea, asistentul universitar a răspuns la ironia unui comentator, apoi a revenit la discuția cu studenta căreia i s-a adresat direct, fără să-și ascundă curiozitatea cu privire la detalii destul de intime din viața colegelor acesteia.

De la București la Craiova: Top orașe cu cei mai mulți câini fără stăpân

Câinii fără stăpân invadează orașele din România: Care sunt cele mai afectate orașe și ce se face pentru a rezolva Read more

Cum să-ți dublezi salariul! Top 10 orașe din România cu cele mai bine plătite locuri de muncă

De la zero la eroi: Descoperă orașele din România cu cele mai bune locuri de muncă! Orașele din România oferă Read more

Prof de la Drept „Crezi că e o fată virgină care să mai aibă și f***i (n.r. păr pubian)?”

„Deci ce voiam să te întreb, ca acuma pot, nu puteam să te întreb la seminar, îți dai seama. Din grupa ta, crezi că e o fată virgină care să mai aibă și f***i (n.r. păr pubian)? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale. Poate ai idee. Te întreb. Dacă ştii. Dacă nu știi, nu știi”, a spus în timpul transmisiunii live Marc Neagu, potrivit spynews.ro.

În urma apariției înregistrării de pe TikTok, conducerea Universității „Nicolae Titulescu” din București a anunțat că asistentul universitar Constantin Marc Neagu și-a înaintat demisia. Reprezentanții instituției au mai transmis și că anterior acestui episod nu au primit informații referitoare la alte abateri ale bărbatului.

Ce a transmis Universitatea

„Aducem la cunostinţă persoanelor interesate că, la data de 19 ianuarie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universităţii ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti demisia sa din funcţia deţinută, fară preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetarii raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu.

Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic si aduce la cunostinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizari privind un asemenea tip de comportament”, se arată în mesajul transmis de instituția de învățământ.

loading...

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles