fbpx

Profesor de matematică, arestat pentru canibalism!

Nu i-au ieșit calculele și l-a mâncat: ,,Au existat multe indicii care ne-au făcut să credem cu tărie că Ștefan a fost victima unui canibal”

Poliția din Germania a arestat un bărbat suspectat de crimă și acte de canibalism, după ce într-un parc din Berlin au fost găsite oseminte umane, notează BBC, potrivit libertatea.ro. Experții criminaliști au stabilit că oasele aparțin unui bărbat în vârstă de 44 de ani, care a dispărut în urmă cu două luni. Rămășițele au fost găsite la data de 8 noiembrie de oameni care se plimbau prin parc.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Un polițist a declarat, pentru cotidianul BZ, că unul dintre oase era „complet lipsit de carne” și că au existat și alte indicii care „ne-au făcut să credem cu tărie că Stefan T. a fost victima unui canibal”. Câinii de urmă i-au condus pe oamenii legii la apartamentul din Berlin al suspectului, scrie presa din Germania. Acesta ar fi un profesor de matematică, în vârstă de 41 de ani.

Presupusul criminal, Stefan R., a vizitat „camere de chat relevante”, notează agenția de presă DPA. Conform legilor germane, numele suspecților nu sunt dezvăluite în timpul investigațiilor. Pe 5 septembrie, victima, Stefan T., de profesie inginer electric, și-a părăsit apartamentul aproape de miezul nopții. Ulterior, bărbatul a fost dat dispărut de către colegii de apartament.

Presa germană compară acest caz cu cel al lui Armin Meiwes, 44 de ani, un canibal încarcerat pe viață în 2006. Meiwes și-a cunoscut victima pe internet, într-o cameră de chat destinată celor interesați de canibalism. Bărbatul a filmat momentul în care și-a ucis victima, un bărbat de 43 de ani.

FOTO! Papa și o braziliancă, anchetați de Vatican!

Sex între o asistentă cu COVID și medicul de gardă fix în Secția ATI

PMP susține creșterea alocării bugetare pentru cultură la 1,5% din PIB


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0