fbpx

Profesorii sunt revoltați de când au aflat că au prioritate la vaccinul anti-COVID!

,,În sfârșit. Avem și noi o prioritate…😅😅cred că vor sa scape de noi…”

Prioritatea pentru vaccinul anti-COVID-19 i-a stârnit pe profesorii din toată țara la o postare de pe Grupul Profesorilor din România. Valuri de revoltă și afirmații acide au curs din partea cadrelor didactice care de-a lungul timpului s-au simțit desconsiderate, iar acum consideră nepotrivit ca lor să li se administreze primele doze din vaccin.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

,,Dupa ce ca nu am primit majorarile legale, nici laptop-urile promise de mai mult de 6 luni, aflam ca devenim cobaii noului vaccin experimental. Daca vom suferi medical din cauza vaccinului cine va fi raspunzator? Cu ce drept ne pun ultimii pe lista la toate, dar primii la ce e incert? Educatia este prioritate nationala doar din vorbe..”, comentează Serban Nicolae pe Grupul Profesorilor din România.

,,Serios ?Am ajuns si cobai ?Daca refuz ce imi fac?M-am saturat de atatea ordine pe care le primim !Sa se vaccineze ei primii. Politicienii nostri dragi in frunte cu madam ministra educației!”, a ținut să-și exprime părarea și Contor Icuta. Alte persoane au ținut să facă haz de necaz, acesta fiind și cazul Laurei Camelia: ,,Avem și noi în sfârșit, prioritate la ceva! Nici acum nu suntem mulțumiți? Cârcotași mai sunteți…🤭🤭🤭🤭🤭”.

Doar câţiva profesori au mărturisit că acceptă vaccinarea: ,,Egoişti, ca de fiecare dată. Sa vedem întâi pe pielea altora! Şi ce bine că au fost mii de voluntari pe care s a testat iniţial. Oameni curajoşi, care s-au supus unor riscuri inţiale mult mai mari! Dar noi nu! Nici aşa! Eu mă vaccinez! Si sper ca cei ce n-o fac să aibă restricţii! Şi de salariu! Că ne-am tot plâns pe aci că online-ul nu e şcoală!”, a spus Mihael Mircea Alexandrescu, profesor în Craiova.

Rotaru i-a debusolat pe jucători: „Încercăm să facem ce ne cere”

Rotaru pregătește primele transferuri din iarnă!

Reacția spitalului după scandalul sexual de la ATI: „Ne dorim oameni verticali”

Cum își propune Anisie să digitalizeze educația: lista magică cu cele 5 obiective!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0